Utförsäljning av sekundaglas

Så länge jag inte blir fullärd kommer det finnas sekundaglas från Återbrukshyttan, men jag har inte plats för allt och därför avslutar vi sommarsäsongen 2014 med en rejäl sekundautförsäljning!

Varmt välkomna att fynda, allt sekundaglas kostar 50-100-150 kr.
Kort och kontant betalning.

 

DAG OCH TID
Utförsäljningen pågår 29 & 30 augusti kl. 11-17

 

HITTA HIT
Sväng in vid Preem/Lidl på Järnvägsgatan 27, mitt emot Karlslundsbadet. Kör förbi Lidl (som ligger på din högra sida när du passerar). Kör in genom grindarna till gamla SJ-området och följ hänvisningsskyltar fram till Återbrukshyttan och Lokomotiv.

 

OM SEKUNDAGLASET
Som hantverkare granskar man sitt eget arbete ytterst noga och många av sakerna som hamnar i sekundalådan är det nog bara jag som inte tycker att de duger.

Det finns allt möjligt där i; dricksglas, ölglas, kannor, vaser, skålar, lampskärmar och saker som man inte ens kan ge ett namn.
Utöver sekundaprodukter kommer jag även sälja ut produktprover och prototyper som av olika anledningar inte tagits upp i produktion.

Exempel på vad som gör att en produkt hamnar i sekundalådan:
– kanten kan ha tagit i isoleringen i ugnen så att isolering bränts fast
– färgen kan ha hamnat snett
– storleken eller form kan vara avvikande från utgångsmodellen
– glaset kan ha blivit dimmigt om ugnens inställning varit fel
– etiketter kan ha blivit skadade
– limrester eller annan lort som inte diskats bort kan ha bränts fast

Glas med sprickor i hittas inte bland sekundaprodukter – de åker direkt i soporna (glasåtervinningen, såklart).

VI SES!

 

P.S. Tycker du att Återbrukshyttan verkar vara ett schysst koncept? Än är det bara början! Vill du hänga med på resan och se hur det utvecklas rekommenderar jag dig att prenumerera på nyhetsbrevet. Det är ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad på vad som händer för, i och kring Återbrukshyttan. Jag kommer inte sälja eller dela din mejladress till någon annan, och skulle du tröttna på de inte allt för frekventa utskicken (i bästa fall en gång i månaden) så kan du enkelt och när som helst sluta prenumerera. Välkommen att registrera dig här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *